Alfa Accountants en Adviseurs verlengen samenwerking met Flint!

Amersfoort, zaterdag 6 juli 2024

Een grote reden tot lachen voor Harold Warmelink (directeur Flint Theater) en Remco Nonkes (directeur Alfa Accountants en Adviseurs). Gezamenlijk hebben zij recentelijk de handtekeningen gezet onder een vernieuwde en verlengde samenwerking. Als Drager is Alfa Accountants en Adviseurs er zodoende mede verantwoordelijk voor - samen met vele andere lokale bedrijven die ook Drager zijn van Flint - dat er mooie voorstellingen naar de Keistad worden gehaald. Fijn dat beide partners elkaar opnieuw hebben gevonden!

"Bedrijven en ondernemers die Flint ondersteunen zijn onmisbaar," aldus Harold Warmelink. "Het is fijn dat we een betrouwbaar en loyaal netwerk hebben. Daar zijn we zuinig op en we koesteren hen enorm."

Ook namens Alfa zijn ze zeer tevreden met de verlengde samenwerking: "Wij zijn trots om ons dragerschap bij Flint te verlengen. Zo kunnen wij een maatschappelijke en culturele bijdrage leveren in onze regio. Met onder andere onze financiële steun dragen wij direct bij aan de programmering en kan het theater voorstellingen naar Amersfoort halen, die zonder de dragers er niet zouden zijn," aldus Remco Nonkes namens Alfa Accountants en Adviseurs.

Nieuws

Alfa Accountants en Adviseurs verlengen samenwerking met Flint!

Marketing & Communicatie
Fun & Entertainment