Amersfoort, dinsdag 8 november
Het gaat weer genieten worden aan de Utrechtseweg in Amersfoort: Bergpaviljoen Bistronomique & Bar hebben de nieuwe menukaart gepresenteerd. Theo Slotboom: 'Het is iedere keer weer een feest nadat ons keukenteam de nieuwe gerechten heeft gepresenteerd. Wij gaan daarna namelijk op zoek naar de bijpassende wijnen. Dat gaat niet vanzelf en vaak moeten we onze vooraf bedachte wijnspijs combinaties regelmatig aanpassen om heerlijke, verrassende en ook spannende combinaties aan onze gasten te kunnen serveren. En ik kan je verzekeren: het is weer gelukt!'
Dat het is gelukt is een understatement. De vernieuwde menukaart is te zien op de website www.bergpaviljoen.nl.
Theo: 'Naast de nieuwe Bistronomique gerechten halen we ook weer een echte klassieker uit de doos. Wat is er nu lekkerder, nu de dagen korter en kouder zijnen de bladeren van de bomen vallen door de gure wind die door de straten blaast, dan starten met onze vertrouwde duivenbouillon met truffelroom om daarna die andere klassieker Tournedos Rossini te eten?
Visbar
'Natuurlijk blijven we ook onze visbar vullen met de heerlijkste vissen, schaal- en schelpdieren. Vanaf heden bieden we de mogelijkheid om op donderdag tot en met zaterdag een hele vis te bestellen vanuit de visbar. Vanuit Yerseke krijgen we iedere dag de mooiste vissen aangeleverd van dorade & zeebaars tot aan prachtige schol en zeetong. Ook dit blijft een feestje: onwijs genieten van superverse vis van de grill of uit de oven! Kortom: wacht niet met reserveren en we hopen menig collega-ondernemer in ons mooie restaurant te verwelkomen!'
Bergpaviljoen Bistronomique & Bar
info@bergpaviljoen.nl033 461 5000http://www.bergpaviljoen.nl