Content Summer Event 2024: De traditionele feestelijke start van de zomer!

Amersfoort, woensdag 17 juli 2024

Afgelopen donderdag was het zover: het jaarlijkse Content Summer Event. Het event dat na drie opeenvolgende jaren dan ook als traditie bestempeld mag worden. Ditmaal waren we te gast bij BizzPrint en CXN. Mede dankzij de verzorgde aankleding van het team van Egge Lenstra (BizzPrint) en René van Doorn (CXN) was het een event in tropische sferen. En jawel, ook met perfect zomerweer hebben we de zomer feestelijk ingeluid. Het was gelukkig droog! Met ruim 120 bezoekers was het een ontzettend gezellige avond en opnieuw een groot succes!

De avond begon met een verrassend zomers BBQ-menu verzorgd door Smaken van Buiten, die we deze avond ook mochten verwelkomen als nieuw lid van Content! Hun culinaire creaties vielen bij iedereen in de smaak. De wijnen van Eric Eimers van De Wijnbrigade maakten de avond compleet, en de prachtige aankleding door BizzPrint en CXN zorgde voor een sfeervolle ambiance.

Foto's van het event

Onze fotografen Shaquille en Monzer hebben de mooiste momenten van de avond vastgelegd. Je kunt de foto's bekijken en downloaden via de volgende link: Foto's Summer Event. Aankomende vrijdag worden ook de foto's van Monzer nog toegevoegd, dus houd de link goed in de gaten!

Keientrekker Badlaken

Er was veel vraag naar het fantastische Keientrekker badlaken. Wil je er ook een? Bestel hem dan via deze link: Keientrekker Badlaken bestellen en geniet van deze unieke herinnering aan Amersfoort.

Summer à la Carte

Een van de hoogtepunten van de avond was natuurlijk de uitreiking van de eerste editie van onze Summer à la Carte aan Gerard Spoor van Van Dusschoten en Van Ginkel, die schittert op de cover van deze editie. Nogmaals gefeliciteerd, Gerard!

Afsluitend willen we nogmaals Egge, Lourens en René en de rest van het team bedanken voor het beschikbaar stellen van hun bedrijf, de prachtige aankleding en de gastvrijheid. Jullie hebben deze avond onvergetelijk gemaakt!

We wensen iedereen een geweldige en zonnige zomer toe!

Nieuws

Content Summer Event 2024: De traditionele feestelijke start van de zomer!

Fun & Entertainment
Zakelijke Dienstverlening