Content XL-Potlood: Marijn Reinoud - Korving | Smaken van Buiten

Amersfoort, donderdag 19 september 2024

Elke week brengen we je  weer een nieuw verhaal van een lokale ondernemer die iets bijzonders te delen heeft. Het XL-Potlood staat symbool voor creativiteit en inspiratie, en deze week is het in de handen van Marijn Reinoud - Korving van Smaken van Buiten. Wat heeft zij met het potlood geschreven?

Het grootste deel van jullie kent ons natuurlijk al van het geweldig leuke Summer Event. Wij mochten met Smaken van Buiten daar de catering verzorgen en jullie voorzien van heerlijke gerechten van onze BBQ’s. Het was voor ons een superleuke kennismaking met het netwerk en een warm welkom.

Kortgeleden werden wij door Danny benaderd of wij het rode potlood in ontvangst wilden nemen om een bijdrage te schrijven. Hoewel het oorspronkelijke idee was om een bruggetje te maken naar een speciale editie, willen we hier graag onze passie voor het buiten koken en de geweldige wildworkshops die we ieder najaar organiseren, delen. Dit najaar zijn we er weer helemaal klaar voor met onze Workshops op de BBQ, een van de drukste periodes van het jaar.

Wie zijn wij? Als Smaken van Buiten zijn wij gevestigd op het bedrijventerrein Vathorst Zuid, naast onze buren BizzPrint, waar het Summer Event werd gehost dit jaar. Wij hebben als missie om de bestaande BBQ-wereld te veranderen en wakker te schudden. In onze prachtige winkel hebben wij een breed assortiment producten voor BBQ, (buiten)koken, tafelen en lifestyle. Het is een assortiment dat mannen én vrouwen aanspreekt (de doelgroep die in BBQ-land erg wordt vergeten). Inmiddels zijn wij in de afrondende fase met de bouw van onze Smaken van Buiten Studio, een ruimte waar wij zomer en winter BBQ-workshops gaan geven. Daarnaast kunnen onze pitmasters daar de cateringen voorbereiden zodat wij op locatie de gerechten vlot kunnen doorgeven.

Het workshopseizoen is volop bezig in het najaar, want er zijn veel speciale workshops bij ons te volgen, maar ook krijgen we veel vraag voor teamuitjes of familie-uitjes. Op 4 en 12 oktober hebben wij de Go Wild workshop op het programma staan, waarna we in november al ons opmaken voor de kerst met onze Xmas workshops en masterclasses. Voor onze workshops kan je individueel boeken, maar ook bedrijfsuitjes, vriendengroepen en dergelijke zijn van harte welkom. Om een beeld te schetsen: tijdens de Wild workshop ga je aan de slag met de mooiste stukken wild. Dit jaar hebben wij eend, wild zwijn en ree op het menu staan; uiteraard maken wij ook een dessert op de BBQ. De gerechten worden vergezeld van de prachtigste wijnen, passend bij dit seizoen. Op 12 oktober is het met recht een special, want dan komt de jager zelf naar de workshop om te vertellen over de jacht en tevens een mooi stuk wild in het bijzijn van de deelnemers uit te snijden. Elk jaar is dit weer een speciaal event, en dit jaar dus in onze nieuwe Studio!

Als collega-ondernemers is het wellicht goed om jullie te laten weten dat wij ook in de winter BBQ-cateringen doen en workshops bij ons of op jullie locatie geven met grotere groepen. Wie weet een gaaf idee voor de kerstperiode of juist een nieuwjaarsbijeenkomst? Wij denken graag met ondernemers mee en kunnen tevens een groot deel van ons assortiment personaliseren. Jouw logo of naam op een duurzame Yeti-thermosbeker, op een houten snij- of borrelplank, wijnkistjes met prachtige wijnen, en noem zo maar op! Dit kan zomaar het antwoord zijn op die hoofdbreker die het kerstpakket vaak kan zijn elk jaar.

Zelf koken wij al 14 jaar op een Kamado; vanuit onze passie voor het buitenleven is ons concept ontstaan. Daarnaast vonden wij dat het beeld dat geassocieerd wordt met buitenkoken niet klopte. Iedereen kan buiten koken, het hele jaar door. Graag inspireren wij mensen met onze producten en workshops. Niet alleen voor een leuke ervaring in de workshop, maar ook om je volop te inspireren om nog meer met de BBQ te doen!

We hopen je snel te ontmoeten op een van de events of bij ons in de winkel. Volg je ons al op de socials voor inspiratie (vele gingen je al voor)? @smakenvanbuiten

Nieuws

Content XL-Potlood: Marijn Reinoud - Korving | Smaken van Buiten

Horeca
Zakelijke Dienstverlening
Restaurant