De laatste ronde van Buddy to Buddy Amersfoort in 2024!

Amersfoort, donderdag 26 september 2024

Wil jij nog in 2024 van betekenis zijn voor een nieuwe stadsgenoot? Buddy to Buddy Amersfoort biedt je de kans om eind november een buddy te worden! Je leert van elkaar, doet leuke activiteiten zoals schaatsen, koffie drinken of een museum bezoeken, en versterkt de band tussen stadsgenoten. Of je nu alleen, met je partner of gezin meedoet, je ontmoet zo’n 25 andere koppels tijdens dit avontuur.

Je wordt gematcht op basis van gezamenlijke interesses, zodat het buddyschap een waardevolle en persoonlijke ervaring wordt. Tijdens het traject staan gelijkwaardigheid en verbinding centraal. Wil je meer weten? Kom dan naar de informatieavond en ontdek alles over het Buddyschap!

Informatieavonden:
  • Dinsdag 22 oktober (Online voor Nederlanders): Start om 19.30u. Tijdens deze avond kom je meer te weten over het buddyschap, kun je vragen stellen aan ervaren buddy’s en maak je kennis met het team. De avond eindigt om 21.00u. Meld je aan en ontvang de link om deel te nemen.

  • Woensdag 30 oktober (Fysiek voor Nederlanders en nieuwkomers): Stationsplein 16, Amersfoort. De fysieke bijeenkomst begint om 19.00u en er zijn tolken in het Engels, Arabisch en Turks aanwezig. Tijdens deze avond krijg je een goed beeld van wat het buddytraject inhoudt, wat je kunt verwachten en wat er van jou verwacht wordt als buddy. Eindtijd is om 21.00u.

De volgende buddyronde start op 26 november met een feestelijk Matchingsdiner. Dit is dé avond waarop nieuwe buddy’s elkaar voor het eerst ontmoeten. Zorg dat je erbij bent door je vooraf aan te melden voor een van de informatieavonden.

Meld je aan via deze link en maak een verschil in het leven van een stadsgenoot!

Nieuws

De laatste ronde van Buddy to Buddy Amersfoort in 2024!

Goede Doelen