Discipline Sports zwemt ondanks afgelasting alsnog 2 kilometer: 'Belofte maakt schuld!'

Amersfoort, zondag 14 juli 2024

Afgelopen maart haalde Discipline Sports een indrukwekkende €27.500,- op voor Swim to Fight Cancer Amersfoort door 24 uur lang training te geven. Als tegenprestatie had het team beloofd om 2 kilometer te zwemmen tijdens het evenement. Helaas werd het evenement afgelast, maar dat weerhield hen er niet van om hun belofte na te komen.

Joost Struijk van Discipline Sports vertelt: "We vonden dat we dit niet zomaar voorbij konden laten gaan. Daarom hebben we besloten om het zelf te doen. Met een klein groepje hebben we de 2 kilometer alsnog gezwommen. Belofte maakt schuld."

Ondanks de afgelasting, ging het team van Discipline Sports er vol voor. "Er zijn altijd redenen om iets niet te doen, maar je hebt maar één reden nodig om het wel te doen," vervolgt. "Ik ben trots op ons team dat ondanks de tegenslagen doorzet en zich blijft inzetten voor het goede doel."

Met hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen heeft Discipline Sports wederom laten zien dat niets hen kan stoppen om hun doelen te bereiken en een verschil te maken voor Swim to Fight Cancer.

Nieuws

Discipline Sports zwemt ondanks afgelasting alsnog 2 kilometer: 'Belofte maakt schuld!'

Sport