Internationale Koffiedag: Black Coffee and Supplies in de Spotlight!

Amersfoort, dinsdag 1 oktober 2024

Vandaag, 1 oktober, vieren we Internationale Koffiedag en is het de perfecte gelegenheid om onze lokale koffieleverancier, Black Coffee and Supplies, in het zonnetje te zetten. Hendrik en Robin, de drijvende krachten achter Black Coffee, hebben hun liefde voor koffie en passie voor hun klanten de afgelopen jaren duidelijk laten zien. We spraken ze over hun ervaringen, uitdagingen en trots op het bedrijf dat inmiddels al 18 jaar bestaat!

Hendrik over het succes van Black Coffee:

Hendrik kijkt met trots terug op wat hij heeft bereikt: “Het gaat goed, we groeien nog steeds, zowel qua relaties als met ons team en als bedrijf. Het voelt echt als een familiebedrijf. Veel klanten zijn al vijf of zelfs meer dan tien jaar bij ons." Hij benadrukt dat de basis die hij in zijn eentje legde, nu wordt overgenomen en verder wordt gebracht door het team. “Alleen kun je een begin maken, maar het team moet het verder uitbouwen”, zegt hij tevreden.

Toen hij Black Coffee begon, had hij een helder doel voor ogen: een overzichtelijk bedrijf met leuke collega’s en goede klanten. Die visie is volledig uitgekomen. Hendrik is trots op de lange termijn relaties die ze hebben opgebouwd. "Het voelt als een soort familie", voegt hij eraan toe.

Robin over zijn rol binnen het bedrijf:

Robin is inmiddels bijna zeven jaar onderdeel van het team en kijkt met plezier terug op zijn tijd bij Black Coffee: "Het voelt alsof de tijd vliegt! We hebben inmiddels ook een paar jonge medewerkers erbij, wat betekent dat we blijven groeien." Robin is verantwoordelijk voor de regio Amersfoort, Utrecht en ’t Gooi, waar hij met veel enthousiasme aan de slag gaat. "We hebben een prachtig klantenbestand in het midden van het land", vertelt hij.

Hendrik kende Robin al vanuit hun gezamenlijke horeca-achtergrond, en toen hun paden elkaar opnieuw kruisten, was het vanzelfsprekend om samen te gaan werken. "Met zijn enthousiasme en netwerk heeft Robin veel bereikt, en we zijn erg blij dat hij bij ons team hoort", zegt Hendrik.

Samenwerking en groei

Beide heren benadrukken hoe trots ze zijn op de groei van hun bedrijf en de hechte band met hun klanten. Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat impact maakt in de regio. Hun gezamenlijke visie en passie voor goede koffie blijven de motor achter het succes van Black Coffee and Supplies.

Kom langs en proef de passie!

Op deze Internationale Koffiedag willen we Hendrik, Robin en hun team nogmaals feliciteren met hun groei en succes. Ben je benieuwd naar hun verhaal of wil je genieten van de heerlijke koffie die zij leveren? Kom dan vooral eens langs of neem contact op met Black Coffee and Supplies!

Fijne Koffiedag! 

Nieuws

Internationale Koffiedag: Black Coffee and Supplies in de Spotlight!

Zakelijke Dienstverlening
Horeca