Leerhotel Het Klooster & Restaurant Novice ‘futureproof’ dankzij grootschalige renovatie!

Amersfoort, donderdag 12 september 2024

Leerhotel Het Klooster en Restaurant Novice hebben een indrukwekkende stap gezet naar de toekomst door hun keuken volledig te vernieuwen. Deze grootschalige renovatie zorgt niet alleen voor meer duurzame en efficiënte kookmogelijkheden, maar biedt studenten ook de kans om te werken met de nieuwste technieken en apparatuur. "De oude keuken was afgeschreven en we wilden niet meer op gas koken, maar op inductie. We willen onze studenten de nieuwste technieken laten leren," vertelt Peter Ingels, General Manager van Leerhotel Het Klooster.

De vernieuwde keuken is uitgerust met moderne en duurzame technologieën. "Naast inductie koken hebben we de nieuwste apparatuur toegevoegd, zoals een 3D-printer en combi steamers," legt Peter uit. Deze innovaties zorgen ervoor dat studenten zich kunnen ontwikkelen in een hightech omgeving en voorbereid worden op de toekomst.

Blije gezichten bij studenten en personeel

De reacties op de nieuwe keuken zijn ronduit positief. “Zowel studenten als personeel zijn enorm enthousiast. Het was echt een ‘wow’-ervaring voor iedereen toen ze de vernieuwde keuken zagen,” aldus Peter. Het nieuwe kooklandschap biedt volop mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan met verse en lokale producten, waaronder ingrediënten uit hun eigen moestuin.

Feestelijke opening met workshops

Op de feestelijke opening kunnen genodigden een kijkje nemen in de keuken en deelnemen aan verschillende workshops. Ook zullen leveranciers aanwezig zijn om hun producten te presenteren. "Het wordt een feestelijke dag vol inspiratie en culinaire verrassingen", voegt Peter toe.

Toekomstplannen voor Restaurant Novice

Naast de keukenrenovatie heeft Restaurant Novice grootse plannen om zich nog meer te positioneren in de lokale markt. Peter licht toe: "We gaan gedurende het jaar verschillende thema's introduceren en blijven werken met lokale, verse producten, ook uit onze eigen moestuin."

De vernieuwde keuken zal niet alleen de leerervaring van studenten verbeteren, maar ook de culinaire beleving van de gasten naar een nog hoger niveau tillen. "We kunnen nu nóg beter verrassende gerechten aanbieden, met meer mogelijkheden en creativiteit."

Meer weten?

Hoewel de opening voornamelijk voor genodigden is, kunnen geïnteresseerden altijd contact opnemen via reserveringen@hetkloosterhotel.nl om een verzoek in te dienen.

Nieuws

Leerhotel Het Klooster & Restaurant Novice ‘futureproof’ dankzij grootschalige renovatie!

Leerhotel Het Klooster

033-467 8750

Horeca
Restaurant