Maak Kerst 2023 thuis speciaal dankzij Bergpaviljoen!

Amersfoort, woensdag 29 november 2023

Goed nieuws voor degene die tijdens de feestdagen niet de deur uit kunnen of willen: je kan dankzij Bergpaviljoen ook héérlijk thuis genieten! Team Bergpaviljoen geeft je de perfecte oplossing: Culinaire Kerst Thuiskookmaaltijden.

Ed van de Bor: “Ons keukenteam bereidt voor de kerstdagen net als de afgelopen jaren weer een 4-gangen kerstdiner, met een vis -, vlees- en vegetarische variant hierop. Ook bereiden we weer amuseboxen om voorafgaand je diner van verschillende overheerlijke amuses te genieten bij het aperitief. Natuurlijk ontbreken onze klassiekers, zoals duivenbouillon met truffelroom, niet in onze kerstmenu’s en zijn er verschillende andere mogelijkheden om je 4-gangen diner uit te breiden.  De menuboxen kun je bij ons afhalen en worden thuis aan de voordeur bezorgd, luxe en gemakkelijk! Heerlijk om thuis gewoon te genieten met vrienden en familie!”

Ed vervolgt: “Vanaf 20 december sluiten we de deuren en gaan wij ons volledig focussen op onze Culinaire Kerst Thuiskookmaaltijden. Aan de hand van een gedetailleerde omschrijving en video’s tover je in enkele simpele stappen dit culinaire kerstmenu op tafel. Wij hebben de boodschappen gedaan en alle voorbereidingen zodat jij alleen nog maar de finishing touch hoeft te doen. Zo ga je dus heerlijk ontspannen de feestdagen in zonder zorgen over wat te eten of de hele avond in een ontplofte keuken te staan. Maar juist tijd voor je gezin en vrienden en genieten van deze speciale momenten!”

Bekijk oen bestel de kerstmenu’s op www.bergpaviljoen.nl

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kerstmenu's Bergpaviljoen 2023!                                                 

Vismenu

  • Zalm gemarineerd in zwarte knoflook - paprika en chipotle creme  - compote van pickled - paprika crumble van paprika
  • Bisque van langoustines
  • Heilbotfilet - pompoenmuffin - peterselie wortelcreme - geroosterde peterseliewortel – saus van gerookte kastanje champignons
  • Kaneelboombes- kweepeer- Walnoot

Vleesmenu

  • Terrine van eend met westmalle tripel - schorseneer met 4 spice – schorseneercrème met hazelnoot - salade van koolrabi en abrikoos
  • Duivenbouillon met truffelroom
  • Hertenbiefstuk - rendang van hert - spruit met gado gado -  geroosterde pastinaak - jus van rendang
  • Kaneelboombes- kweepeer- Walnoot

Vegamenu

  • Pannacotta van gruyere - zwolse  mosterd - witlof met appelstroop - crumble van rogge
  • Romige soep van knolselderij en shitake
  • Biet wellington - saus van cantharellen - salade van biet - dressing
  • Kaneelboombes- kweepeer- Walnoot



Nieuws

Maak Kerst 2023 thuis speciaal dankzij Bergpaviljoen!

Restaurant
Horeca