Netwerken op de baan: Een sportieve middag bij LTC Vathorst!

Amersfoort, maandag 16 september 2024

Op donderdag 12 september was het zover: ons Padel Event bij LTC Vathorst. Wat hebben we een gezellige en sportieve middag beleefd dankzij de inzet van 30 fanatieke ondernemers. Tijdens het Padel Event "Netwerken op de Baan" was het enthousiasme bij velen goed te zien, maar alles gebeurde in een fijne, ontspannen sfeer. Voor de beginners was er een clinic, terwijl de gevorderden zich uitleefden tijdens een training en partijvormen. Extra leuk was dat we konden genieten van een stralende zon, ondanks een dreigende buienradar. Zodoende beleefden we een geweldige sportieve dag vol padel en gezelligheid!

Vanaf 14.30 uur druppelden de eerste ondernemers binnen bij LTC Vathorst. Een mooie mix van Content-leden en sponsoren van de Padel & Tennisvereniging stond op de lijst van aanwezigen. De middag was perfect ingedeeld: aan de ene kant kregen de beginners een padelclinic, waarbij ze de basis van het spel leerden, terwijl aan de andere kant de ervaren spelers direct met elkaar de strijd aangingen in het King of Court-systeem.

Na afloop was er ook goed gezorgd voor de inwendige mens. Een drankje en hapje (met dank aan De Hebberd) en de nodige bittergarnituur maakten het geheel compleet. We hebben genoten van een leuke middag. Een speciaal woord van dank aan LTC Vathorst en Roelof Sneep van 9Knots voor de uitstekende organisatie en begeleiding. Ook mogen Mijs Roseboom van Sport BYMYS (clinic) en Padelpatron (beschikbaar stellen rackets) niet ongenoemd blijven.

.

Nieuws

Netwerken op de baan: Een sportieve middag bij LTC Vathorst!

Sport
Zakelijke Dienstverlening