Nieuw in Amersfoort: Ontwerp je eigen borrelplank bij Bar Boteco!

Amersfoort, donderdag 12 september 2024

Amersfoort is sinds vorige week een nieuwe hotspot rijker: Bar Boteco! Gelegen in de sfeervolle Lavendelstraat, heeft deze charcuterie- en cheesebar haar deuren geopend voor iedereen die gek is op borrelen. Hier stel je zelf je borrelplank samen met een keuze uit maar liefst veertien verschillende kazen en veertien soorten charcuterie. Of je nu zin hebt in een klassieke coppa di parma met een glas prosecco of een truffelsalami met brokkelkaas, bij Bar Boteco draait alles om jouw smaak en beleving.

Een borrelparadijs op maat
Bar Boteco is het initiatief van Stephanie de Wit (36) en Bas Smeets (28), een ondernemend stel met een passie voor borrelen. "Wij wilden een plek creëren waar mensen zelf hun borrelplank kunnen samenstellen", vertelt Stephanie. "Er zijn veel plekken waar je een kaasplankje kunt bestellen, maar wij misten een plek waar het écht om borrelen draait." En zo werd Bar Boteco geboren, waar het draait om heerlijke hammen, bijzondere kazen en een uitgebreide drankenkaart.

De plank stel je samen door op een menukaart aan te kruisen welke delicatessen je wilt proeven. Bas: "Wij zorgen ervoor dat elke plank uniek is, volledig naar jouw smaak. Of je nu zin hebt in Hollandse kazen, oesters, of kaviaar, je hebt de touwtjes volledig in handen."

Bijzondere combinaties en beleving
Naast de charcuterie en kazen biedt Bar Boteco ook heerlijke extra’s zoals Franse baguettes, spreads en borrelkaasfondue. Wat dacht je van een glas Siciliaanse olijfolie voor bij je brood, of een frisse scroppino om je borrel mee af te sluiten? De drankenkaart biedt voor ieder wat wils, van zorgvuldig geselecteerde wijnen en ambachtelijk gebrouwen bieren tot verrassende cocktails en alcoholvrije opties.

Perfect voor elke gelegenheid
Bar Boteco is niet alleen dé plek voor een gezellige borrel met vrienden, maar ook ideaal voor een bedrijfsborrel, verjaardagsfeest of jubileum. Het team staat klaar om van elke gelegenheid iets bijzonders te maken. Heb je liever een borrelplank voor thuis? Ook dat kan! Bar Boteco biedt op aanvraag borrelboxen aan die je thuis kunt afhalen of laten bezorgen.

Openingstijden en locatie
Bar Boteco is te vinden aan de Lavendelstraat 7 in het centrum van Amersfoort. Je kunt er terecht van maandag en donderdag van 16.00 tot 00.00 uur, en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 00.00 uur. Reserveren kan voor groepen vanaf zes personen via reserveren@barboteco.nl.

Nieuws

Nieuw in Amersfoort: Ontwerp je eigen borrelplank bij Bar Boteco!

Restaurant
Horeca