Patrick Kortwijk: nieuwe locatie manager Smaken van Buiten!

Amersfoort, zaterdag 29 september 2024 

Smaken van Buiten, ons kersvers Content bedrijfslid die ons Summer Event tot in de puntjes verzorgde, introduceerde afgelopen week haar nieuwe locatie manager: Patrick Kortwijk. "Patrick is sinds augustus bij ons aan de slag en voelt zich inmiddels helemaal thuis in de wereld van Smaken. Hoog tijd om hem wat nader te introduceren aan alle collega-ondernemers, onze relaties en de volgers van Smaken van Buiten. We stelden hem daarom een aantal leuke vragen om hem beter te leren kennen." Aldus Marijn namens Smaken van Buiten. "We zijn ontzettend blij met Patrick als nieuwe aanwinst voor ons team en kijken ernaar uit om samen verder te groeien."

Patrick, wat is jouw favoriete BBQ-gerecht?
“Pulled Chicken… maar dan vooral hoe onze pitmaster Jelle het klaarmaakt. Eigenlijk is stiekem alles wat Jelle onder de kamado vandaan tovert favoriet. 😋”

Wat motiveert jou om hier te werken?
“De mensen die bij Smaken van Buiten komen, zijn zonder uitzondering ontzettend leuk en gemotiveerd om iets lekkers te bereiden. Ze kiezen voor kwaliteit, en dat geeft mij ongelofelijk veel energie.”

Wat is jouw dagelijks ritueel?
“Elke dag begint voor mij met een heerlijke cappuccino in bed, samen met mijn vrouw. Dat is voor mij het perfecte begin van de dag, waar ik ook ben.”

Als je nu kon teleporteren naar een plek, waar zou je heen gaan?
“Le Club 55 aan Plage Pamplona, Ramatuelle. Daar ben ik nog nooit geweest, maar het staat hoog op mijn bucketlist. Lekker met de voetjes in het zand, een prachtig uitzicht over de baai van St. Tropez, een goed glas rosé en mooie gerechten... Wat wil je nog meer?”

Patrick, welkom bij Smaken! 

Nieuws

Patrick Kortwijk: nieuwe locatie manager Smaken van Buiten!

Horeca
Restaurant