Rolf van As lanceert Kookworkshop Amersfoort: Samen koken, samen genieten

Amersfoort, maandag 9 september 2024

Rolf van As, een bekende naam in de Amersfoortse ondernemerswereld, heeft na de verkoop van zijn drie horecazaken in 2022 zijn passie voor koken voortgezet met de oprichting van Kookworkshop Amersfoort. Dit nieuwe initiatief draait niet alleen om het bereiden van gerechten, maar vooral om het creëren van verbinding, plezier en samenwerking.

"Samen koken zorgt voor verbinding en vriendschap"
Sinds de start van Kookworkshop Amersfoort verzorgt Rolf al jaren met veel plezier kookclubs.  "Koken verbindt mensen. Of het nu gaat om collega's, vrienden of zakelijke relaties, samen een gerecht bereiden zorgt voor interactie en vriendschap", vertelt Rolf. De naam Kookworkshop Amersfoort kwam al snel op zijn pad, en daarmee begon zijn ondernemershart weer te kloppen.

Een unieke beleving van koken en teamwork
De workshops van Rolf gaan verder dan alleen koken. Hij creëert een ongedwongen sfeer waar mensen zelf hun drankjes kunnen pakken en tussendoor even kunnen borrelen. “De groep krijgt de ruimte om te ontspannen, en ik observeer de dynamiek. Tijdens het koken help en coach ik hen om als team samen te werken en het beste resultaat te bereiken. Het is prachtig om te zien hoe mensen met verschillende karakters, zoals haantjes en degenen die zich juist wat meer terugtrekken, uiteindelijk samen iets moois creëren,” legt hij uit. Deze aanpak maakt zijn kookworkshops de ideale vorm van teambuilding.

Vegetarische verrassingen en unieke workshops
Rolf biedt naast traditionele kookworkshops ook maatwerk. Zo gaf hij onlangs een vegetarische workshop aan het team van het restaurant van de gemeente Harderwijk. “Ze wilden meer leren over vegetarische gerechten, en ik heb een 5 gangen menu samengesteld met eindeloze variatiemogelijkheden. Ze waren ontzettend enthousiast en gingen met een hoop nieuwe ideeën naar huis.”

De populairste gerechten en menu's
De populairste workshops zijn die met het Menu van de Chef en het vegetarische menu. "Mensen willen verrast worden en vinden het fijn om tijdens de avond ontzorgd te worden." Rolf zorgt voor een ontspannen sfeer waarin niets moet. "De ongedwongenheid is waar ik voor sta.  Mi casa es su casa is mijn motto. Ik creëer ruimte voor gezelligheid en zorg ervoor dat iedereen met een trots gevoel naar huis gaat, omdat ze samen iets bijzonders hebben bereikt."

Energie en voldoening
Hoewel het geven van een kookworkshop veel energie kost, merkt Rolf dat pas als hij thuis is. "Tijdens de avond zelf geniet ik met volle teugen samen met de deelnemers. Dat enthousiasme en de energie van de groep geven me ontzettend veel voldoening."

Met Kookworkshop Amersfoort biedt Rolf een unieke culinaire ervaring, waarin koken meer is dan alleen het bereiden van gerechten. Het gaat om samen genieten, teamwork en het creëren van mooie herinneringen in een ontspannen en gezellige sfeer.

Wil je zelf een keer deelnemen aan een kookworkshop? Kijk dan snel op de website van Kookworkshop Amersfoort en ontdek hoe leuk samen koken kan zijn!

Nieuws

Rolf van As lanceert Kookworkshop Amersfoort: Samen koken, samen genieten

Restaurant
Horeca
Zakelijke Dienstverlening