Stadsfestival Amersfoort: Nog even en Amersfoort barst los!

Amersfoort, dinsdag 27 augustus 2024

Amersfoort maakt zich klaar voor een knallende afsluiting van de zomer op zaterdag 31 augustus 2024, tijdens Stadsfestival Amersfoort! De laatste tickets vliegen de deur uit, dus zorg dat je erbij bent.

Wat dit festival extra speciaal maakt? Een heleboel Content-leden zijn betrokken bij de organisatie. Denk aan Van Mossel, MBS, FAC, BizzPrint, Daaf, CMC en Next Buzz. Deze bedrijven hebben er samen voor gezorgd dat dit festival een dag wordt om niet te vergeten. En het mooiste? We weten al dat minstens 20 van onze leden aanwezig zullen zijn. Het perfecte moment om elkaar weer eens te zien en samen te genieten van de muziek en sfeer.

Danny de Graaf, de organisator van Stadsfestival Amersfoort, is druk bezig met de laatste voorbereidingen en vertelt: "Het festival is dit jaar groter en beter dan ooit. We hebben flink uitgepakt en ik kan niet wachten om alle Amersfoorters – en onze Content-leden – hier te verwelkomen. Zorg dat je erbij bent, want het wordt een dag om nooit te vergeten!"

Ook leuk: er is een speciaal Junior Ticket voor de jongste festivalgangers (8 t/m 15 jaar). Zo kunnen ook zij genieten van optredens van Snelle, Mart Hoogkamer en Yves Berendse, samen met een volwassene. Een uitje voor het hele gezin dus!

De tijd dringt, dus wacht niet te lang. Klik hier om je tickets te bemachtigen en maak je klaar voor een geweldige dag op Stadsfestival Amersfoort!

Nieuws

Stadsfestival Amersfoort: Nog even en Amersfoort barst los!

Fun & Entertainment