Toon Hermans Huis Amersfoort organiseert opnieuw een feestelijk benefietdiner

Amersfoort, woensdag 10 juli 2024

Op vrijdagavond 13 december 2024 van 19.00 tot 22.00 uur, organiseert het Toon Hermans Huis Amersfoort opnieuw een onvergetelijk benefietdiner in het prachtige Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Deelnemers kunnen genieten van een feestelijke avond met een heerlijk 4-gangen diner, inclusief bijpassende wijnen, en dragen tegelijkertijd bij aan een waardevol doel; geld inzamelen voor het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Het succes van vorig jaar is mede te danken aan de organisatie en hulp van de enthousiaste leerlingen van Hotelschool Amersfoort en hun gedreven begeleiders. Ook dit jaar steken zij de handen uit de mouwen om prachtige kerstgerechten op te dienen.

Iedereen kan steun betuigen door een dinertafel (€ 2.500) of losse dinerstoelen (€ 250) te reserveren voor het diner. De opbrengst van de verkochte tafels en stoelen vormt een belangrijk onderdeel van de totale donatie aan het Toon Hermans Huis Amersfoort. Ook de loterij en de veiling (onder de bezielende leiding van veilingmeester Koen Samson) levert unieke items, die door sponsors ter beschikking zijn gesteld. De opbrengst is vorig jaar van grote waarde gebleken en is daarom opnieuw in het feestprogramma opgenomen.

De organisatie zoekt nog mooie veilingitems en loterijprijzen en vraagt aan bedrijven en particulieren om deze beschikbaar te stellen. Dankzij bijzondere veilingitems wordt de avond extra feestelijk!

Natuurlijk wordt het diner omlijst door muzikaal talent. Er wordt een gelegenheidskoor voorbereid door de bekende operazangeres en koordirigent Hannie Slingerland. Onder haar leiding studeren de koorleden op zaterdag 7 december een aantal kerstliederen in. Deze worden ten gehore gebracht tijdens het benefietdiner. Iedereen die van zingen houdt kan zich aanmelden voor het Kerstkoor, waarmee zangtalent ingezet wordt voor het goede doel.

Met de aanwezigheid, donaties en sponsoring maken de gasten het verschil voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Het Toon Hermans Huis Amersfoort biedt op regionaal niveau waardevolle ondersteuning en begeleiding.

Er zijn nog tafels te reserveren en donaties zijn altijd welkom.

Op de website www.thha.nl vindt u alle informatie over het benefietdiner, reserveringen, veilingitems, het kerstkoor en donaties. De organisatie is beschikbaar voor vragen per mail: benefiet@thha.nl

Nieuws

Toon Hermans Huis Amersfoort organiseert opnieuw een feestelijk benefietdiner

Goede Doelen