Word Fit met 033Olympisch!

Amersfoort, dinsdag 25 juni 2024

Fit Academie Bokkeduinen en Boksacademie Amersfoort lanceren 033Olympisch! Dit initiatief heeft als doel om Amersfoort gezonder en fitter te maken. Op maandag 15 juli 2024 organiseren we het eerste evenement bij Sportpark Bokkeduinen, en iedereen is welkom om deel te nemen aan deze sportieve dag vol activiteiten.

Initiatiefnemers Alex van Klooster van Boksacademie Amersfoort/Boxercise Nederland, Jeffrey Lindeboom van Fit Academie Bokkeduinen, en Jelle Mulder zetten zich middels dit initiatief in als dé verbindende spelers tussen inwoners en (lokale) sport- en beweegaanbieders binnen de Gemeente Amersfoort.

Het evenement begint om 09.30 uur en duurt tot 14.30 uur. Jeffrey Lindeboom, manager van Fit Academie Bokkeduinen, vertelt: "We willen mensen in beweging krijgen en laten zien hoe leuk en waardevol een actieve levensstijl kan zijn. Dit evenement biedt een geweldige kans om nieuwe sporten te ontdekken en deel uit te maken van een vitale omgeving."

Doe mee aan het Keistad Schaduw Boksrecord
Een van de hoogtepunten van de dag is het Keistad Schaduw Boksrecord, onder leiding van Boksacademie Amersfoort. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een grootse activiteit en samen met anderen een record neer te zetten.

Andere activiteiten
Het volledige programma vind je op www.033olympisch.nl/evenementen 

Gezonde Lunch
Tussen de activiteiten door kun je genieten van een gezonde lunch op het ontmoetingsplein. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen te delen.

Jelle Mulder, mede-initiator: "Het draait niet alleen om sporten, maar ook om het creëren van een plek waar iedereen elkaar ondersteunt en inspireert. We willen dat iedereen met een glimlach naar huis gaat, vol energie en nieuwe contacten."

Kom erbij en maak Amersfoort fitter!
We nodigen iedereen uit om mee te doen en een bijdrage te leveren aan een gezonder Amersfoort. Bezoek onze website voor meer informatie en om je aan te melden: www.033olympisch.nl

Samen maken we Amersfoort fitter, vitaler en gezonder. We zien je graag op 15 juli!

Nieuws

Word Fit met 033Olympisch!

Sport