Zuster Margaux en De Wijnbrigade verlengen samenwerking!

Amersfoort, maandag 17 juni 2024

Zuster Margaux en De Wijnbrigade hebben hun samenwerking verlengd en dat betekent nóg meer bijzondere wijnervaringen in Amersfoort. Wij spraken met Pieter Aalbers van Zuster Margaux en Eric Eimers van De Wijnbrigade over deze mooie samenwerking en wat we hier precies van kunnen verwachten.

Eric & Pieter, vertel eens hoe ziet de samenwerking eruit?
Eric: "Met veel plezier zoeken we samen met Sjef, sommelier en gastheer van wijnbar Zuster Margaux, naar verrassende wijnen in ons enorme assortiment. Doordat we zelf importeren én inkopen bij verschillende top leveranciers, kunnen we een bijna oneindig assortiment leveren."
Pieter: "Sjef werkt inderdaad nauw samen met de Wijnbrigade om unieke en bijzondere wijnen in te kopen. Ze dagen elkaar continu uit om wijnen te vinden die speciaal zijn en niet alom bekend. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we onze gasten steeds opnieuw kunnen verrassen en een onvergetelijke wijnervaring kunnen bieden."

Waarom werken jullie samen?
Eric: "Wij hebben een enorm assortiment te bieden, zijn ondernemend en staan open voor niet alleen een leverancier-klantrelatie, maar werken graag op het niveau van partners samen. Elkaar versterken en samen beter worden."
Pieter: "Onze samenwerking gaat al bijna vijf jaar terug toen wijnhuis van Druiven werd opgericht die nu is overgenomen door de Wijnbrigade. Door deze overname is de wereld van wijnen voor ons nog groter geworden, daar de Wijnbrigade directe kanalen heeft bij de wijnboeren."

Wat vinden jullie prettig aan elkaar?
Eric: "Pieter heeft een creatief brein, zit vol met plannen en toekomstbeelden. Dat waardeer ik enorm. Mijn personeel wordt namelijk weleens gek van al mijn ideeën en proefballonnetjes, dus ik herken mijzelf daar wel een beetje in. Niet stilzitten, maar altijd vooruit en nieuwe wegen bewandelen. Sjef is echt een horecaman, die ook nog eens verder dan de ruis van de dag kijkt! Mooie mannen, en samen kunnen we Amersfoort verrassen."
Pieter: "Daar sluit ik mij bij aan, Eric is net zo ondernemend en jong van geest zoals wij zijn en is telkens op zoek naar kansen. Plus daarbij dat we beiden geen genoegen nemen met middelmaat."

Pieter, hoe gaat het met Zuster Margaux? Staan er nog leuke ontwikkelingen op de planning?
Nou en of. Niet alleen draait de wijnbar en vele masterclasses en wijncursussen beter dan we ooit gedroomd hadden toen we 7 jaar geleden er mee begonnen. Maar binnenkort ook Zuster Margaux bij je thuis of op het werk bij een borrel of feest. Daarover binnenkort meer."

Eric, hoe bevalt Amersfoort tot dusverre?
"Erg goed! Zoals ik eerder gezegd heb: De winkel aan de Leusderweg voelt als een warme jas. Een fijne winkel om te zijn en mensen blij te maken met wijn. Nu we onze eigen naam en uitstraling hebben voelt het nóg beter. We gaan er een feestje van maken komende jaren!"



Nieuws

Zuster Margaux en De Wijnbrigade verlengen samenwerking!

Zakelijke Dienstverlening
Horeca